Watch Sport 38 mm silver/rosa Accessoarer Bijouterier & klockor

Watch Sport 38 mm silver/rosa Accessoarer Bijouterier & klockor

4,499.00kr

Quick Overview

köpa billiga Watch Sport 38 mm silver/rosa online. Köp billig Apple Accessoarer kläder på nätet – Sveriges största utbud av Bijouterier & klockor kläder och skor online.

Hitta billigaste och bästa priset

köpa billiga Watch Sport 38 mm silver/rosa online. Köp billig Apple Accessoarer kläder på nätet – Sveriges största utbud av Bijouterier & klockor kläder och skor online. Apple Watch Sport – funktioner:
– Boett i anodiserat aluminium
– on-X-glas
– Retina-skärm med Force Touch
– Baksida i komposit
– Sportband med stift i rostfritt stål
– Digital krona
– Pulsmätare, accelerometer och gyroskop
– Sensor för omgivningsljus
– Högtalare och mikrofon
– Wi-Fi (802.11b/g/n a 2.4G Hz)
– Bluetooth 4.0
– Upp till 18 timmars batteritid
– Vattentålig

Vad ingår?
Apple Watch
Magnetisk laddningskabel (2 m)
USB-strömadapter (5 W)

De lätta boetterna i sportkollektionen har tillverkats i anodiserat aluminium i silverfärg.
Skärmen skyddas av förstärkt Ion-X-glas. Och de matchande armbanden i fluorelastomer finns i tre olika färger, vit, orange och blå. Apple Watch är en av Apples mest personliga skapelser någonsin. Den är tänkt att bäras under dagens alla aktiviteter – från morgonens träningspass till nattklubben. Watchmodellen är framtagen av det förädlade, rostfria stålet 316L – en legering som är anmärkningsvärt motståndskraftig mot korrosion samt kallsmide för att göra det upp till 80 procent hårdare.

Anodiserat aluminium. Gjort för att vara ovanligt lätt och starkt.
För Apple Watch har vi skapat en ny legering – 7000 Series-aluminium som är 60 procent starkare än vanliga legeringar. Ändå är den väldigt lätt. Tillsammans med Ion-X-glaset som täcker skärmen gör den klockorna i Sport-kollektionen upp till 30 procent lättare än våra modeller i rostfritt stål. Legeringen är dessutom otroligt ren, med ett snyggt och enhetligt utseende som är svårt att uppnå med vanliga aluminiumlegeringar.