Väska i mocka / skinn Accessoarer Väskor & bagar

Väska i mocka / skinn Accessoarer Väskor & bagar

1,199.00kr

Quick Overview

köpa billiga Väska i mocka / skinn online. Köp billig Ellos Accessoarer kläder på nätet – Sveriges största utbud av Väskor & bagar kläder och skor online.

Hitta billigaste och bästa priset

köpa billiga Väska i mocka / skinn online. Köp billig Ellos Accessoarer kläder på nätet – Sveriges största utbud av Väskor & bagar kläder och skor online. Moderiktig och snygg väska som du kommer att ha stor användning för. Modellen är lagom stor och du kan välja om du vill bära den över axeln med det kortare axelbandet som är fast eller med det lite längre som är avtagbart med karbinhakar. Den längre remmen har justerbar längd. Metalldetaljerna på väskan är guldfärgade. Väskan stängs med metalldragkedja och invändigt finns en dragkedjeficka och två öppna fickor. Den svarta är i skinn och den bruna är i mocka, båda i fin kvalitet.

Material: skinn/mocka
Foder: textil
Längd den korta remmen: ca 55 cm
Längd den långa remmen: ca 105 cm
Höjd: ca 32 cm
Bredd: ca 33-37 cm
Djup: ca 9 cm

Denna produkt är en del av vårt Premium Quality-sortiment.
Premium Quality är produkter med hög kvalité som ger en lyxig känsla och förhöjer din vardag. Ett utvalt sortiment som erbjuder ett mer exklusivt materialval och väl genomtänkt design i varje detalj. Premium Quality-produkterna är tidlösa och kommer att bli dina favoriter år efter år.