Absolute Woman Edt 40ml Skönhet & hälsa Parfym & dofter

Absolute Woman Edt 40ml Skönhet & hälsa Parfym & dofter

319.00kr

Quick Overview

köpa billiga Absolute Woman Edt 40ml online. Köp billig Bruno Banani Skönhet & hälsa kläder på nätet – Sveriges största utbud av Parfym & dofter kläder och skor online.

Hitta billigaste och bästa priset

köpa billiga Absolute Woman Edt 40ml online. Köp billig Bruno Banani Skönhet & hälsa kläder på nätet – Sveriges största utbud av Parfym & dofter kläder och skor online. ABSOLUTE WOMAN – En kraftfull blandning av snälla blomnoter och stygga pepparkorn
Absolute Woman är en lekfullt feminin doft, som avslöjar de två sidorna av varje äkta girlcrush: lättsam men ändå kraftfull. Saftig rosa grapefrukt i toppnoten anger tonen för en härligt fruktig entré.
Och ändå är det så mycket kvar: Kryddiga rosépepparkorn tillför en oväntad vändning till den lättsamma ingångsnoten och avslöjar den djärva sidan av den fruktigt blommiga doften. Det är doftens syrliga twist som tar dig med på en resa full av överraskningar!
En aptitretande avslutning med sockrad ambra och vanilj i basen betonar ytterligare doftens uppnosiga charm. Gör ett försök med den syrliga twisten – resten kommer av sig självt!